Gespecialiseerd Tanktransport

Phoenix Transport is een dynamisch en gespecialiseerd tanktransportbedrijf. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit transport van brandstoffen, smeeroliën, LPG, industriële gassen, LNG, bitumen en chemicaliën. Het bedrijfsbeleid is erop gericht om op efficiënte wijze veilige en kwalitatief hoogstaande diensten aan te bieden aan onze opdrachtgevers. Om deze doelstelling te bereiken richten wij onze aandacht met name op het kwaliteits- en veiligheidsbeleid, het personeelsbeleid, de voertuigtechniek en een op maat gesneden aanpak van de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Tanktransport 1
INNOVATIE

Als je tanktransporteur wilt zijn, moet je kiezen voor een duidelijke focus. Of deze nu bijdragen aan een lager brandstofverbruik, veiliger werken of een efficiëntere planning; op alle gebieden is er een bovengemiddelde interesse in nieuwe ontwikkelingen.

Tanktransport 2
SERVICE

Als tanktransport-specialist heeft Phoenix Transport de kennis, kunde en het materieel in huis om een breed scala aan activiteiten op veilige en professionele wijze uit te kunnen voeren.

Tanktransport 3
VEILIGHEID EERST

Veiligheid eerst is geen loze kreet. In alle operationele handelingen is het veiligheidsbeleid tot in detail doorgevoerd. De consistente aanpak op dit gebied heeft erin geresulteerd dat de chauffeurs van Phoenix Transport tot de best opgeleiden binnen de markt behoren.