Phoenix Transport B.V.

Je kunt geen geweldige klantenservice leveren zonder de juiste instelling, waarden en team te hebben. Ons succes in het consequent leveren van de hoogste serviceniveaus en is cruciaal voor onze voortdurende groei.

Sinds onze oprichting heeft Phoenix Transport verandering omarmd door te evolueren om uitdagingen aan te gaan en deze om te zetten in kansen voor onze klanten, nieuwe technologie te verkennen om transport te lossen.

Onze Missie

  • We bieden geïntegreerde concepten, waarbij de focus ligt op synergievoordelen door bundeling van volume, zowel op regio- als afleverniveau.
  • We streven in onze werkzaamheden naar een goede balans tussen innovatie, duurzaamheid en resultaat.
  • We combineren de kernwaarden van een open, hecht en betrokken familiebedrijf met de inzet van gepassioneerde medewerkers.

Onze Kernwaarden

Klantgericht
Onderzoeken van wensen en behoeften van klanten en hiernaar handelen. De klant centraal stellen zonder het eigen zakelijk belang tekort te doen.

Kwaliteitsgericht

Hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het eigen werk. Taken zorgvuldig, betrouwbaar en aandachtig uitvoeren om fouten te voorkomen, met continue oog voor verbetering en innovatie.

Ondernemend

Signaleren van kansen in de markt, zowel voor bestaande als nieuwe producten/diensten, er naar handelen en daarbij verantwoorde risico’s durven nemen.

Samenwerkend

Bijdragen aan een gezamenlijk resultaat, dmv samenwerking zoeken en anderen ondersteunen. Tonen van betrokkenheid met het gezamenlijk doel en daar naar handelen. Informatie en kennis met anderen delen.

Duurzaam

Een duurzame, langdurige relatie streeft duurzaam resultaat na. Dit is meer dan alleen resultaat. Het houdt rekening met het geheel, met fundamentele waarden zoals respect, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Duurzaamheid betekent ook goed zorgen voor de aarde, die we in bruikleen hebben van toekomstige generaties.