ONZE MEDEWERKERS ZIJN ALTIJD BEREIKBAAR

Elke dag vervoeren we met zorg allerlei ladingen voor onze opdrachtgevers. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder onze professionele chauffeurs. Zij zijn niet zomaar chauffeurs. Ze zijn specialisten en ze zijn opgeleid in het vervoer van goederen.

Mentorchauffeurs trainen en begeleiden alle nieuwe chauffeurs. Pas als ze aan onze hoge eisen voldoen, genoeg ervaring hebben en zichzelf dus echt specialist mogen noemen, gaan ze de weg op met uw producten.

Onze planners zijn op elk gewenst uur van de dag én nacht bereikbaar voor u. Heeft u een vraag, dan vinden zij altijd een oplossing. Bij Phoenix Transport doen we wat we beloven en is afspraak ook echt afspraak! Onze medewerkers zijn 24/7 bezig om uw transport producten tijdig, efficiënt en met zorg af te leveren.

Om het vervoer van stukgoed zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, wordt stukgoed vaak gegroepeerd vervoerd. Soort bij soort en regio bij regio. Zo kunnen vrachtauto’s worden geladen op de snelst mogelijke manier.

Wanneer u uw containers met chemicaliën of vloeistoffen wilt laten vervoeren, kunt u bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met dit type vervoer en regelen alles voor u. Daarbij staat veiligheid en kwaliteit voor ons voorop.

Het vervoer van goederen met een afwijkende maat, alsook het materiaal wat hiervoor ingezet dient te worden. Uitdagingen gaan wij niet uit de weg, u 10ft en 20ft containers vervoeren wij naar waar dan ook.

SAMENWERKING MET PARTNERS

We werken samen met partners en hebben verschillende landelijke specialisten, waardoor we ons vervoer en onze service optimaal houden. Wilt u uw goederen vervoeren naar een bestemming? Dan heeft u uw transportbedrijf gevonden.

KWALITEIT EN HOGE EISEN

Phoenix Transport stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar vrachtvervoer. We noemen ons zelf niet voor niets “de privé-chauffeur van uw goederen”. Onze vrachtwagens hebben de luxe en het comfort van een touringcar. Uw vracht is bij ons in goede handen.

PRIJZEN, TARIEVEN EN KOSTEN

De tarieven voor het vervoeren van uw goederen of producten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Om een prijs af te kunnen spreken hebben wij onder andere deze informatie van u nodig. U kunt daarom het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.