Bijzonder transport, een speciale tak van transport

Voor alle vormen van bijzonder transport heeft of vindt Phoenix Transport de oplossing voor u. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met veel mogelijkheden. En als het nodig is huren we speciale vervoermiddelen in, zoals diepladers. Hoewel voor onze logistieke oplossing meestal verschillende disciplines samengaan zijn onze express & bijzonder vervoer diensten onder te verdelen in de volgende categorieën:

Express transport Europa en sneltransport Nederland
Snelle en betrouwbare transittijden vormen de kern van ons express transport distributiesysteem. Wij leveren uw spoedorder gegarandeerd af op de afgesproken tijd tegen een van tevoren afgestemd scherp tarief.

Koel & geconditioneerd transport
Heeft u vervoer waarbij uw goederen in specifiek klimaat verblijven moet. Wij zorgen ervoor dat uw goederen binnen ons netwerk worden vervoerd op de juiste manier en onder de vereiste condities.

ADR transport
Heeft u ADR goederen die via ADR transport getransporteerd dienen te worden? Een reguliere transporteur heeft vaak niet de vakkennis in huis om dit voor u te verzorgen. Onze medewerkers zijn echter gespecialiseerd in ADR transport en opslag. Of het nou gaat om een klein doosje of om een complete vrachtwagen vol met gevaarlijke stoffen, met ons ADR transport kunnen het voor u regelen.